Πτυχίο κατασκευής σούσι ετοιμάζουν Ιάπωνες σεφ
27.12.2010
18:51
Προκειμένου να διαφυλάξουν την διεθνή φήμη του σούσι από τις περιπτώσεις που η κακή υγιεινή στα εστιατόρια, αλλά και η εσφαλμένη
Προκειμένου να διαφυλάξουν την διεθνή φήμη του σούσι από τις περιπτώσεις που η κακή υγιεινή στα εστιατόρια, αλλά και η εσφαλμένη προετοιμασία οδηγούν σε τροφικές δηλητηριάσεις, οι Ιάπωνες σεφ θα λανσάρουν ένα πιστοποιητικό κατασκευής σούσι.
Τα πιστοποιητικά αυτά θα χορηγούνται σε όσους σεφ παρακολουθήσουν τα ειδικά σεμινάρια σούσι, τα πρώτα εκ των οποίων θα λάβουν χώρα στη Σιγκαπούρη στις 26 και 27 Ιανουαρίου και έπειτα στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.
Το «πτυχίο» αυτό θα πιστοποιεί πως ο συγκεκριμένος σεφ κατασκευάζει το σούσι με την παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδο.
Τα πιστοποιητικά αυτά θα χορηγούνται σε όσους σεφ παρακολουθήσουν τα ειδικά σεμινάρια σούσι, τα πρώτα εκ των οποίων θα λάβουν χώρα στη Σιγκαπούρη στις 26 και 27 Ιανουαρίου και έπειτα στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.
Το «πτυχίο» αυτό θα πιστοποιεί πως ο συγκεκριμένος σεφ κατασκευάζει το σούσι με την παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr