Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Επάρκεια υλικού στο Χιούστον - Εφοδιάζει τα διαγνωστικά κέντρα με τεστ για τον ιό
Το Χιούστον θα πρέπει να λάβει 5.000 διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό στη διάρκεια της ημέρας
Ο δήμαρχος του Χιούστον στις ΗΠΑΣιλβέστερ Τέρνερ δήλωσε ότι η πόλη του έχει αρκετό ιατρικό υλικό ώστε να εφοδιάζει μέχρι το Σάβατο τα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα με διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό.
Ο ίδιος είπε ότι το Χιούστον θα πρέπει να λάβει 5.000 διαγνωστικά τεστ για την COVID-19 στη διάρκεια της ημέρας.
Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι το διαγνωστικό κέντρο που έχει στηθεί στο στάδιο Μπάτλερ του Χιούστον έχει πραγματοποιήσει διαγνωστικά τεστ για την COVID-19 σε περισσότερους από 11.000 ανθρώπους.
Ο Τέρνερ εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι τα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19 στο Χιούστον θα αυξηθούν, καθώς θα γίνονται όλο και περισσότερα διαγνωστικά τεστ.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.