Κορωνοϊός - Τουρκία: Στους 131 οι νεκροί, ξεπέρασαν τις 9.000 τα κρούσματα
Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανέφερε μέσω του Twitter ότι έχουν διενεργηθεί μέχρι τώρα 65.446 διαγνωστικά τεστ, εκ των οποίων τα 9.982 μόνο τις τελευταίες 24 ώρες
Τα θύματα του νέου κορωνοϊού στην Τουρκία αυξήθηκαν στα 131 σήμερα, αφού άλλοι 23 άνθρωποι έχασαν τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Παράλληλα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε τα 9.127, από 1.815 χθες, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.
Περίπου 105 ασθενείς έχουν αναρρώσει.
Ο υπουργός ανέφερε μέσω του Twitter ότι έχουν διενεργηθεί μέχρι τώρα 65.446 διαγνωστικά τεστ, εκ των οποίων τα 9.982 μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.
Στόχος των τουρκικών αρχών είναι να καταφέρουν να κάνουν 10.000 τεστ ημερησίως.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.