Με μελανά χρώματα περιέγραψε την πορεία του κορωνοϊού την Τετάρτη ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.
«Αυτή ήταν μια «θλιβερή, πολύ θλιβερή μέρα», δήλωσε ο Τζόνσον μετά την καταγραφή μιας αύξησης ρεκόρ σε θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού στη χώρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης, καταγράφηκαν 563 νέοι θάνατοι.
Η μέγιστη ημερήσια αύξηση θανάτων από τον κορωνοϊό καταγράφηκε στη Βρετανία, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, φτάνοντας συνολικά τους 2.352.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, οι θάνατοι ανθρώπων που νοσηλεύονταν αυξήθηκαν κατά 563 (31%), από τους 1.789 που είχαν καταγραφεί το προηγούμενο 24ωρο.
«Ας μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία, αυτή είναι μια θλιβερή, πολύ θλιβερή μέρα», είπε ο Τζόνσον σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter.
«Aν ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που βρίσκεται σε ισχύ αυτή τη στιγμή, αν τηρήσουμε μαζί τα μέτρα που έχουμε δρομολογήσει, τότε δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ξεκινήσουμε να πιέζουμε τους αριθμούς προς τα κάτω», συμπλήρωσε.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.