17η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City-topetmou.gr: Αδεσποτάκια βρίσκουν το παντοτινό τους σπίτι

Συνεχίζονται με επιτυχία οι ημέρες υιοθεσίες των Pet City σε συνεργασία με το μεγαλύτερο σάιτ για ζώα στην Ελλάδα, topetmou.gr

Στο κατάστημα Pet City Αμφιθέας, Λεωφόρος Αμφιθέας 80, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο η 17η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City-topetmou.gr με την υποστήριξη της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού – Αργυρούπολης, τον ΣΑΖΑ και τα Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης.

Δείτε τις δηλώσεις του εντεταλμένου συμβούλου του δήμου Παλαιού Φαλήρου για τα αδέσποτα, Κωνσταντίνου Δαυλού



Δεκάδες σκυλάκια ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι. Το καθένα από αυτά έχει τη δίκη του δύσκολη ιστορία, όμως το μέλλον τους προβλέπεται ευοίωνο αφού πολύς είναι ο κόσμος που έσπευσε και σήμερα στο Pet City για να βάλει στην οικογένεια του έναν χνουδωτό τετράποδο φίλο.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παλαιού Φαλήρου & Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα αδέσποτα ζώα, Κωνσταντίνος Δαυλός




Μικρόσωμα αλλά και μεγαλόσωμα σκυλάκια όλα τους με την ίδια αγνή ψυχή έτοιμα να δώσουν παντοτινή αγάπη, πίστη και αφοσίωση στους μελλοντικούς κηδεμόνες τους. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα δινοντας μια δεύτερη ευκαιρία στα αδέσποτα σκυλάκια από διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις που βρέθηκαν σήμερα εδώ.

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, έφεραν για άλλη μια φορά την ελπίδα, διοργανώνοντας την 17η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη υιοθεσία και την εύρεση ενός παντοτινό σπιτιού για κάθε αδέσποτο ζώο.



Σημαντικός αρωγός παραμένει η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακ Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας!

Η επιτυχημένη πορεία των Ημερών Υιοθεσίας συνεχίζεται, με περισσότερα από 150 σκυλάκια να έχουν βρει το δικό τους παντοτινό σπίτι, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας. Η συμμετοχή όλων την ημέρα αυτή δεν αφορά απλά την υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου. Αφορά και τη συμμετοχή σε μια κίνηση αγάπης που μεταμορφώνει τις ζωές όλων και μεγαλώνει τις οικογένειές τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr