Διαβήτης: Αυτά τα τρόφιμα μειώνουν τον κίνδυνο νόσησης – Βάλτε τα στη διατροφή σας

Τα οφέλη της διατροφής έναντι του διαβήτη τύπου 2 ανέδειξαν δύο μελέτες, σύμφωνα με τις οποίες η μεγαλύτερη κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και τροφίμων ολικής άλεσης μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου

Δύο πρόσφατες έρευνες διαπίστωσαν πως παρεμβάσεις στη διατροφή αναφορικά με συγκεκριμένα τρόφιμα μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο για εκδήλωση διαβήτη τύπου 2.

Συγκεκριμένα, τα ευρήματα ανέδειξαν τα οφέλη που εξασφαλίζει μια μέτρια έστω αύξηση της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών και τροφίμων ολικής άλεσης. Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στο The BMJ.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr