Καρκίνος μαστού: Τα τρόφιμα που τριπλασιάζουν τον κίνδυνο επανεμφάνισης του
Τα τρόφιμα που θεωρούνται πολύ όξινα μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο επανεμφάνισης του καρκίνου του μαστού αλλά και θανάτου από αυτόν στις πρώην καπνίστριες
ygeiamou.gr team
Φρέσκο και επεξεργασμένο κρέας, τυρί, αυγά, τρόφιμα με ζάχαρη, αναψυκτικά και σιτηρά είναι τρόφιμα που παράγουν οξέα. Για τους επιβιώσαντες καρκίνου, όμως, που έχουν μειωμένη ικανότητα επεξεργασίας τέτοιων τροφών που παράγουν θειικό, φωσφορικό ή οργανικό οξύ, μπορεί να αυξηθεί ο κίνδυνος θνησιμότητας στο τριπλάσιο, ειδικά εάν στο παρελθόν ήταν καπνιστές, υποστηρίζει νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Clinical Medicine.
Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, τα ευρήματά τους θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις διατροφικές οδηγίες για τους επιζήσαντες από καρκίνο.
Το «Audi Driving Days» είναι ένα εντυπωσιακό roadshow στο οποίο μπορείς να δεις και να οδηγήσεις τα σημαντικότερα νέα και ξεχωριστά μοντέλα της premium γερμανικής εταιρείας. Αυτή τη χρονιά το αδιαμφισβήτητο «αστέρι» είναι το νέο πολυδιάστατο A3 allstreet