Κορωνοϊός: Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν πέντε φορές περισσότερο και γιατί
Κορωνοϊός: Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν πέντε φορές περισσότερο και γιατί
Τον υψηλό κίνδυνο που διατρέχουν οι υπάλληλοι των καταστημάτων τροφίμων ανέδειξε πρόσφατη έρευνα, η οποία διαπίστωσε επιπλέον τις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία των συγκεκριμένων εργαζομένων
Πρόσφατη έρευνα σχετικά με τα επαγγέλματα που κρίνονται ως πιο επικίνδυνα για πιθανή μόλυνση από τον νέο κορωνοϊό, τοποθέτησε τους υπαλλήλους των καταστημάτων τροφίμων ψηλά στη λίστα. Μάλιστα, οι υπάλληλοι που απασχολούνται στις θέσεις εξυπηρέτησης πελατών και συνεπώς έρχονται σε στενότερη επαφή, κινδυνεύουν έως και πέντε φορές περισσότερο.
Η έρευνα που δημοσιεύεται στο Occupational & Environmental Medicine, η οποία έχει εν πολλοίς επικεντρωθεί στους υπαλλήλους της υγειονομικής περίθαλψης, προσπάθησε να εξακριβώσει το χάσμα κινδύνου μεταξύ αυτών και υπαλλήλων καταστημάτων τροφίμων όσον αφορά την υγεία και ευεξία τους.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Η έρευνα που δημοσιεύεται στο Occupational & Environmental Medicine, η οποία έχει εν πολλοίς επικεντρωθεί στους υπαλλήλους της υγειονομικής περίθαλψης, προσπάθησε να εξακριβώσει το χάσμα κινδύνου μεταξύ αυτών και υπαλλήλων καταστημάτων τροφίμων όσον αφορά την υγεία και ευεξία τους.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα