Το υπερτρόφιμο που μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου κατά 45%
Τρώγωντας καθημερινά μικρές ποσότητες αυτού του νόστιμου και διάσημου τροφίμου απομακρύνετ τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου, μειώνοντας τις πιθανότητες έως και κατά 45% - Εντάξτε το σήμερα στη διατροφή σας
ygeiamou.gr team
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μια σαλάτα, ίσως να πρέπει να σκεφθείτε να προσθέσετε και μανιτάρια. Κι αυτό γιατί η υψηλότερη πρόσληψη μανιταριών σχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια που δημοσιεύθηκε στο Advances in Nutrition.
Η συστηματική επανεξέταση και μετα-ανάλυση εξέτασε 17 μελέτες για τον καρκίνο που δημοσιεύθηκαν μεταξύ 1966-2020. Αναλύοντας δεδομένα περισσότερων από 19.500 καρκινοπαθών, οι ερευνητές διερεύνησαν τη σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση μανιταριών και τον κίνδυνο καρκίνου.
Το στρατηγικό πλάνο της Coca-Cola Τρία Έψιλον βασίζεται στον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό, και στοχεύει στη βιωσιμότητα και την ενίσχυση της κοινωνίας.