Νοσοκομειακό Πρόγραμμα: Δείτε όλες τις παροχές που περιλαμβάνει

Μερικές από τις παροχές των νοσοκομειακών προγραμμάτων αφορούν την επιλογή θέσης νοσηλείας, την επιλογή του ποσοστού συμμετοχής της εταιρίας στα έξοδα νοσηλείας και την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας. Διαβάστε αναλυτικά

Σειρά παροχών – προαιρετικές ή μη – περιλαμβάνονται στα νοσοκομειακά προγράμματα, εξασφαλίζοντας στους ασφαλισμένους πρόσβαση σε άρτιες υπηρεσίες υγείας και δη, σε μία εποχή που το δημόσιο σύστημα δοκιμάζεται ελέω πανδημίας.

Ειδικότερα οι παροχές των νοσοκομειακών προγραμμάτων συνήθως περιλαμβάνουν:

Θέση νοσηλείας της αρεσκείας των ασφαλισμένων με βάση και τις οικονομικές τους δυνατότητες: Η επιλογή γίνεται μεταξύ LUX, Α, Β ή Γ θέση και είναι συνάρτηση του προγράμματος που έχει αγοραστεί.

Επιλογή ποσοστού συμμετοχής της εταιρίας στα έξοδα νοσηλείας: Η εταιρία είθισται να καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας σε ποσοστό 100% ή 80%, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής που έχει επιλεγεί από τον ασφαλισμένο. Όσον αφορά στην απαλλαγή, το ποσό, δηλαδή, με το οποίο συμμετέχει στην αποζημίωση και ως εκ τούτου επιβαρύνει τον ίδιο, προσμετρώνται τα οφέλη του νοσοκομειακού προγράμματος, πλην:


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr