Ασφάλιση Περιουσίας: Οι δύο λόγοι που μας πείθουν να την επιλέξουμε

Ασφάλιση Περιουσίας: Οι δύο λόγοι που μας πείθουν να την επιλέξουμε

Οι συνθήκες τηλεργασίας που βιώσαμε τον τελευταίο χρόνο, αλλά και η αύξηση των περιστατικών φυσικών καταστροφών έστρεψαν περισσότερους Ευρωπαίους προς την ασφάλιση της περιουσίας τους. Συνέβη το ίδιο και με τους Έλληνες;

190502141321_insurance_2
Τα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης και δη, της ασφάλισης ιδιοκτησίας, ανακάλυψαν εν μέσω πανδημίας οι Ευρωπαίοι, σημαντικό ποσοστό των οποίων είτε υποχρεώθηκε να μετατρέψει το σπίτι του σε γραφείο είτε βίωσε μία φυσική καταστροφή, συνειδητοποιώντας πως αδυνατεί να «ξαναχτίσει» την περιουσία του.

Σύμφωνα με στοιχεία της Insurance Europe και οι 16 χώρες αναφοράς – με εξαίρεση τη Νορβηγία – σημείωσαν αύξηση στην παραγωγή ασφαλίστρων του κλάδου ιδιοκτησίας, ενώ κάποιες, όπως η Βουλγαρία, αύξησαν τα συμβόλαιά τους ως απόρροια των αυξανόμενων ζημιών από φυσικές καταστροφές. Στη Γαλλία και τη Νορβηγία σημειώθηκαν λιγότερες διαρρήξεις, καθώς πολλά άτομα εργάζονταν από το σπίτι, ενώ στην Ισπανία οι αξιώσεις αυξήθηκαν, αφού πολλοί άνθρωποι έμειναν στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι επισκευές των σπιτιών, αλλά και λόγω των καταστροφών που προκάλεσε η καταιγίδα Gloria στις αρχές του έτους, με αποτέλεσμα μόνον οι αποζημιώσεις προς τους αγρότες να κοστίσουν 600 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης