Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σωστή ενυδάτωση και πώς συνδέεται με την αγνότητα του νερού – Τι πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες των συσκευασιών, πριν κάνουμε την αγορά.
Η πρωτεΐνη που ρυθμίζει το σάκχαρο – Καταναλώνεται 15′ πριν το γεύμα
Η πρωτεΐνη που ρυθμίζει το σάκχαρο – Καταναλώνεται 15′ πριν το γεύμα
Τις θετικές επιδράσεις ενός σκευάσματος πρωτεΐνης του ορού γάλακτος με χαμηλές θερμίδες αναδεικνύουν νέα στοιχεία, δίνοντας μια λύση στους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 για τον καλύτερο έλεγχο της γλυκόζης
Ορισμένα επιπλέον στοιχεία που προέκυψαν από το πρόσφατο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Διαβήτη (EASD) ρίχνουν φως στη θετική επίδραση της κατανάλωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος 15 λεπτά πριν το γεύμα.
Πιο συγκεκριμένα, μια τέτοια δόση περιέχει χαμηλές θερμίδες και έχει την ικανότητα να μειώσει την αύξηση της γλυκόζης στο αίμα μετά το γεύμα και εν συνεχεία, να βελτιώσει την αντίδραση του σώματος στην ινσουλίνη στους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Πιο συγκεκριμένα, μια τέτοια δόση περιέχει χαμηλές θερμίδες και έχει την ικανότητα να μειώσει την αύξηση της γλυκόζης στο αίμα μετά το γεύμα και εν συνεχεία, να βελτιώσει την αντίδραση του σώματος στην ινσουλίνη στους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα