Όλα τα εφόδια που πρέπει να έχει ένας αξιόπιστος ασφαλιστικός σύμβουλος

Όλα τα εφόδια που πρέπει να έχει ένας αξιόπιστος ασφαλιστικός σύμβουλος

Επιθυμείτε μια καριέρα στον ασφαλιστικό κλάδο; Διαβάστε τι προαπαιτείται για τη διαμεσολάβηση ασφαλιστικών προϊόντων και πώς εξασφαλίζεται η αξιοπιστία των επαγγελματιών έναντι των υποψηφίων προς σύναψη ασφαλιστηρίου συμβολαίου

220131173046_insurance_asfalisi_success
Πρωτομηνιά σήμερα για τον Φεβρουάριο, τον Φλεβάρη από τις «φλέβες», τα υπόγεια ύδατα που «φουσκώνουν», τον Κουτσό ή Κούντουρο (κολοβός) για τη μικρότερη διάρκειά του, όπως απαντάται αλλιώς στη δημώδη γλώσσα. Το όνομά του προέρχεται από το λατινικό ρήμα februare που σημαίνει εξαγνίζω και, μέσα από τη διαδικασία της κάθαρσης, προετοιμάζει το έδαφος για την άνοιξη. Είναι η εποχή, άλλωστε, που γίνονται οι εργασίες για το κλάδεμα και φύτεμα των νέων δέντρων.

Τον πρώτο μήνα του 2022 οι πολίτες ήρθαν αντιμέτωποι με αρκετές προκλήσεις, με τελευταία τη σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς». Παράλληλα, συνεχίζεται η περιπέτεια της πανδημίας COVID-19 που έφερε ανατροπές στην καθημερινότητα αλλά την επαγγελματική ζωή για πλήθος ανθρώπων. Αναπόδραστα, ο ασφαλιστικός κλάδος δεν βρέθηκε εκτός των εξελίξεων παρά έδωσε το δυναμικό «παρών», αναπροσαρμόζοντας και εμπλουτίζοντας τις παροχές για την εγγύηση σιγουριάς και ασφάλειας.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης