Νόσος Πάρκινσον: Τα φλαβονοειδή που προσθέτουν χρόνια ζωής – Σε ποια τρόφιμα περιέχονται
Ένα διατροφικό μοντέλο που εγγυάται πως μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου των ασθενών με νόσο Πάρκινσον φαίνεται πως βρήκαν οι επιστήμονες
ygeiamou.gr team
Τα άτομα με νόσο Πάρκινσον που καταναλώνουν περισσότερα φλαβονοειδή – εμπεριέχονται στα μούρα, το κακάο και το κόκκινο κρασί μεταξύ άλλων – μπορεί να έχουν μικρότερο κίνδυνο θανάτου από εκείνους που δεν τα επιλέγουν, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Neurology.
Συγκεκριμένα, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως όταν τα άτομα που είχαν ήδη διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον κατανάλωναν περισσότερα φλαβονοειδή, είχαν μικρότερη πιθανότητα να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της 34ετούς μελέτης απ’ ο, τι εκείνοι που δεν κατανάλωναν καθόλου. Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε πως η κατανάλωση φλαβονοειδών πριν τη διάγνωση σχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο στους άνδρες αλλά όχι στις γυναίκες.
Η MINOAN LINES προσφέρει πλέον καθημερινές προσεγγίσεις από και προς το λιμάνι του Αδάμαντα σε μόλις 3 ώρες και 50 λεπτά, συνδέοντας το νησί απευθείας με τον Πειραιά και το Ηράκλειο Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στο κλάδο με θετικούς δείκτες ανάπτυξης και πλέον προχωρά στην υλοποίηση ενός ισχυρού πλάνου επενδύσεων
Μέσω του NBG Business Seeds, η Τράπεζα είναι δίπλα στις επιχειρήσεις, σε κάθε βήμα, προσφέροντας όχι μόνο χρηματοδότηση, αλλά και την απαραίτητη υποστήριξη, εργαλεία και δικτύωση.