Ετήσιο check-up: Τι προβλέπει το συμβόλαιο υγείας για όλη την οικογένεια

Ετήσιο check-up: Τι προβλέπει το συμβόλαιο υγείας για όλη την οικογένεια

Ένας δωρεάν προληπτικός έλεγχος παρέχεται συνήθως από κάθε ασφαλιστική εταιρεία στους ασφαλισμένους. Ενημερωθείτε για τις εξετάσεις που καλύπτονται για γονείς και παιδιά

220531173709_family_doctor
Την 1η Ιουνίου καθιέρωσε ως Παγκόσμια Ημέρα Γονέων ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης το 2012. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΗΕ για τον κρίσιμο ρόλο των γονέων στην ανατροφή των παιδιών, «η Παγκόσμια Ημέρα Γονέων αναγνωρίζει ότι η οικογένεια έχει την πρωταρχική ευθύνη για την ανατροφή και την προστασία των παιδιών. Για την πλήρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και σε κλίμα ευτυχίας, αγάπης και κατανόησης».

Βασικό στοιχείο της ευημερίας κάθε οικογένειας είναι η συνολική υγεία όλων των μελών της. Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας περιλαμβάνει όλες τις διαγνωστικές πράξεις και εργαστηριακές εξετάσεις που επιτρέπουν την τακτική παρακολούθηση της υγείας, ενώ σύμφωνα με αμερικανική μελέτη, η παροχή της επεκτείνει το προσδόκιμο ζωής. Χάρη στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση έπειτα, εξασφαλίζεται η διατήρηση και διασφάλιση της καλής υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης