Εγκυμοσύνη: Το τρόφιμο – θησαυρός για τη μητέρα και το μωρό
Το ελαιόλαδο αναδεικνύεται σε πολύτιμο τρόφιμο τόσο για τη γυναίκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και για την ομαλή νευρολογική ανάπτυξη του εμβρύου
ygeiamou.gr team
Το παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα σημαντικό συστατικό της υγιεινής διατροφής της εγκύου, καθώς τα θρεπτικά συστατικά του ελαιόλαδου που καταναλώνει η έγκυος μεταφέρονται στο έμβρυο. Το ελαιόλαδο είναι καλό να καταναλώνεται ωμό και σε περιορισμένη ποσότητα. Eίναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που ωφελούν την καρδιά, τον εγκέφαλο και τη νευρολογική ανάπτυξη του μωρού.
Ευεργετικό για την ανάπτυξη του εμβρύου
Το ελαιόλαδο περιέχει τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό και ιδιαίτερα κατά την περίοδο της κύησης.
Η τοκοφερόλη θεωρείται η βιταμίνη της γονιμότητας, συμβάλλει στην υγεία των ωαρίων και την προστασία του εμβρύου.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.
Πάρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Σέριφο, Σίφνο; Όπου και όσο μακριά και αν ταξιδεύεις αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει ένας απίστευτα πιο γρήγορος, πιο άνετος και πιο συναρπαστικός τρόπος για τα προσεγγίσεις.