Φαγητό: Πόσες φορές είναι ασφαλές να το ξαναζεστάνουμε – Χρήσιμα tips
Πόσες φορές μπορούμε να φάμε ξαναζεσταμένο φαγητό; Τι πρέπει να προσέξουμε και ποιες είναι οι επικίνδυνες θερμοκρασίες που μπορεί να αλλοιώσουν το τρόφιμο και να μας καταστήσουν ευάλωτους σε τροφική δηλητηρίαση
Νίκη Ψάλτη
Είναι ευρέως διαδεομένος ο μύθος ότι μπορούμε να ξαναζεστάνουμε το φαγητό μόνο μια φορά διαφορετικά καθίσται επικίνδυνη η κατανάλωσή του.
Ο καθηγητής μικροβιολογία Enzo Palombo από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Swinburne και η λέκτορας περιβαλλοντικής υγείας Sarah McLean από το ίδιο πανεπιστήμιο επιχειρούν με άρθρο τους στο The Conversation να εξετάσουν αυτό τον μύθο και να διερευνήσουν το ζήτημα της ασφαλούς εκ νέου κατανάλωσης του ήδη μαγειρεμένου φαγητού.
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town