Οι απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις για εκπαιδευτικούς και μαθητές

Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια μαθητών και διδακτικού προσωπικού. Ενημερωθείτε για τις καλύψεις που καθιστούν ασφαλή τη νέα σχολική χρονιά

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον μήνα της επανεκκίνησης… Παιδιά και έφηβοι αφήνουν την ξεγνοιασιά των διακοπών να «φυλαχθεί» μαζί με μαγιό, πετσέτες και βατραχοπέδιλα στα συρτάρια με τα καλοκαιρινά και στρώνονται ξανά στη μελέτη και τις επιμορφωτικές δραστηριότητες που θα θέσουν τα θεμέλια για ένα βέβαιο μέλλον. Στο πλάι τους καθηγητές, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και επιμορφωτές μεταξύ άλλων θα γίνουν οι καθοδηγητές τους για το πολύτιμο ταξίδι της μάθησης που, όπως κάθε ταξίδι, θα πρέπει να γίνεται με ασφάλεια.

Τα εχέγγυα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη παροχή της γνώσης και εκπαίδευσης προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από ειδικά πακέτα -αυτόνομα ή συνδυαστικά- για την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων καλύψεων. Με την ασφάλιση εκπαιδευτηρίων, οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές τους προφυλάσσουν τους ίδιους, τους συνεργάτες και πελάτες τους ενώ οι τελευταίοι -ιδίως στην περίπτωση των γονέων- μπορούν να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια για το περιβάλλον που έχουν επιλέξει για το παιδί τους στο πλαίσιο της επιμόρφωσής του. Τα προγράμματα απευθύνονται σε σχολεία (ιδιωτικά, δημόσια), φροντιστήρια, ωδεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολές ενηλίκων, ΙΕΚ (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης), ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) κ.α.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr