Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα τρόφιμα – Ανεβάζουν πίεση και χοληστερόλη
Νέα μελέτη σχετικά με τους παράγοντες που ενισχύουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου φέρνει στο προσκήνιο έναν γνώριμο «ένοχο»: Τις κακές διατροφικές επιλογές - Τι υποστηρίζουν τα νέα δεδομένα
ygeiamou.gr team
Είναι δυνατόν το μέλλον μας να εξαρτάται από το φαγητό που επιλέγουμε να καταναλώσουμε;
Ναι, απαντούν οι ειδικοί που επισημαίνουν ότι οι διατροφικές μας επιλογές μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το προσδόκιμο, αλλά και την ποιότητα της ζωής μας.
Η Marialaura Bonaccio από το Νευρολογικό Ινστιτούτο IRCCS Neuromed Mediterranean της Νάπολης και οι συνεργάτες της εξέτασαν τους συσχετισμούς μεταξύ της διατροφικής πρόσληψης και του κινδύνου θνησιμότητας. Η ανάλυση συμπεριέλαβε 22,895 συμμετέχοντες, με μέσο όρο ηλικίας τα 55 έτη, εκ των οποίων το 48% ήταν άνδρες.
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town