Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα τρόφιμα – Ανεβάζουν πίεση και χοληστερόλη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα τρόφιμα – Ανεβάζουν πίεση και χοληστερόλη
Νέα μελέτη σχετικά με τους παράγοντες που ενισχύουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου φέρνει στο προσκήνιο έναν γνώριμο «ένοχο»: Τις κακές διατροφικές επιλογές - Τι υποστηρίζουν τα νέα δεδομένα
Είναι δυνατόν το μέλλον μας να εξαρτάται από το φαγητό που επιλέγουμε να καταναλώσουμε;
Ναι, απαντούν οι ειδικοί που επισημαίνουν ότι οι διατροφικές μας επιλογές μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το προσδόκιμο, αλλά και την ποιότητα της ζωής μας.
Η Marialaura Bonaccio από το Νευρολογικό Ινστιτούτο IRCCS Neuromed Mediterranean της Νάπολης και οι συνεργάτες της εξέτασαν τους συσχετισμούς μεταξύ της διατροφικής πρόσληψης και του κινδύνου θνησιμότητας. Η ανάλυση συμπεριέλαβε 22,895 συμμετέχοντες, με μέσο όρο ηλικίας τα 55 έτη, εκ των οποίων το 48% ήταν άνδρες.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ναι, απαντούν οι ειδικοί που επισημαίνουν ότι οι διατροφικές μας επιλογές μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το προσδόκιμο, αλλά και την ποιότητα της ζωής μας.
Η Marialaura Bonaccio από το Νευρολογικό Ινστιτούτο IRCCS Neuromed Mediterranean της Νάπολης και οι συνεργάτες της εξέτασαν τους συσχετισμούς μεταξύ της διατροφικής πρόσληψης και του κινδύνου θνησιμότητας. Η ανάλυση συμπεριέλαβε 22,895 συμμετέχοντες, με μέσο όρο ηλικίας τα 55 έτη, εκ των οποίων το 48% ήταν άνδρες.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα