Η κλασική Ασπιρίνη ανανεώνεται, ενισχύεται και επανασυστήνεται. Ανακαλύψτε την!

Η κλασική Ασπιρίνη ανανεώνεται, ενισχύεται και επανασυστήνεται. Ανακαλύψτε την!

Η Aspirin Express®, η ανανεωμένη και εξελιγμένη εκδοχή της κλασικής Ασπιρίνης είναι εδώ και εγγυάται ταχύτερη και αποτελεσματική δράση κατά του πόνου

220913094200_aspirin
Αν κάποιος μας ζητούσε να απαριθμήσουμε άμεσα τρία φάρμακα που μας έρχονται στο μυαλό, η Ασπιρίνη θα ήταν μάλλον η πρώτη μας σκέψη. Το πράσινο κουτί με τα λευκά δισκία δεν βρίσκεται απλώς στο ντουλαπάκι με τα φάρμακα κάθε σπιτιού… Είναι σχεδόν κοινή μνήμη. Η συμβουλή «πάρε ασπιρίνη» δεν είναι άγνωστη σε όποιον διαμαρτυρήθηκε κάποτε για έντονο πονοκέφαλο ή σε περιπτώσεις που ο πυρετός δεν υποχωρούσε.

«Τα περισσότερα πράγματα σ΄ αυτόν τον κόσμο δεν “δουλεύουν”, η ασπιρίνη “δουλεύει”», είχε δηλώσει ο Kurt Vonnegut, ένας εκ των των σημαντικότερων συγγραφέων του 20ου αιώνα, και όχι άδικα. Τα στοιχεία φαίνεται να τον επιβεβαιώνουν αφού η ασπιρίνη δεν έλειψε από κανένα σπίτι, νοσοκομείο και ιατρείο σε όλον τον κόσμο. Πάνω από μισό δισεκατομμύριο δισκία λαμβάνονται κάθε χρόνο παγκοσμίως, εδραιώνοντας το φάρμακο με την αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση στις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των δημοφιλέστερων μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Μια επιτυχία που ξεπερνά την εκατονταετία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης