Πέντε τρόποι να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς

Πέντε τρόποι να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς

Η πρώτη μέρα κάθε καινούριου χρόνου μας κάνει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Γιατί όμως αποτυγχάνουμε στη συνέχεια να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε; Συνεχίστε να διαβάζετε για να πετύχετε κάθε σας προσπάθεια ακολουθώντας πέντε βασικά βήματα

221230210257_resolution_shutter
Κάθε ξεκίνημα, όπως αυτό του νέου χρόνου, είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει και ένα νέο που αρχίζει να γράφεται, ανοίγοντας διάπλατα το χώρο για νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Αν και είναι καλό να ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο, οι υψηλές προσδοκίες θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε περισσότερο άγχος και αυτοαμφισβήτηση, υπό τη σκιά του φόβου ότι δε θα τα καταφέρουμε.

Στην πραγματικότητα, ένας στόχος θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να είναι ανέφικτος από την αρχή. Για παράδειγμα, πώς θα χάσουμε δέκα κιλά ή θα κάνουμε τρεις φορές τη βδομάδα γυμναστική το νέο χρόνο, εάν δεν έχουμε γυμναστεί καθόλου τον προηγούμενο; Ίσως αυτό είναι και ο λόγος που, σύμφωνα με παλιότερες μελέτες, το 80% των «πρωτοχρονιάτικων» αποφάσεων έχουν εγκαταλειφθεί μέχρι το Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης