Ασφάλιση υγείας: Η κίνηση που σας απαλλάσσει από τους ειδικούς όρους

Ασφάλιση υγείας: Η κίνηση που σας απαλλάσσει από τους ειδικούς όρους

Αυξημένο σωματικό βάρος, «τσιμπημένη» χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια μπορεί να οδηγήσουν σε αναμονές και αυξημένο ασφάλιστρο. Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτούς τους ειδικούς όρους;

230102142212_woman_credit_fit_yoga
“Health is wealth” (=η υγεία είναι πλούτος) είναι μια φράση που θα δώσει πολλά αποτελέσματα αν την αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο, εξίσου αποτελεσματική όμως θα αποδειχθεί και αν ληφθεί υπ’ όψιν από όσους συνήψαν ασφαλιστήριο υγείας υπό ειδικούς όρους ή σκέφτονται να αποκτήσουν στο άμεσο ή πιο μακρινό μέλλον. Άλλωστε, η καλύτερη υγεία ως στόχος για την (κάθε) νέα χρονιά θα έπρεπε να περνά απ’ το μυαλό όλων, πολλώ μάλλον όταν τα οφέλη είναι, πράγματι, και οικονομικά.

Έχει πολλάκις επισημανθεί η σημασία της κατάστασης υγείας για τη σύναψη ενός ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας, αφού από αυτή θα κριθεί το ύψος του ασφαλίστρου αλλά ακόμα και αν η εταιρεία θα αποδεχθεί το αίτημα ασφάλισης. Επί τούτω η εταιρεία θα ζητήσει μεταξύ άλλων πληροφορίες σχετικά με το ιατρικό ιστορικό, προηγούμενες και τρέχουσες συνταγές φαρμακευτικής αγωγής, πρόσφατους ιατρικούς ελέγχους, ιστορικό νοσηλειών, ατυχήματα τελευταίων ετών, επικίνδυνα χόμπι, την αρτηριακή πίεση, συνήθειες όπως κάπνισμα και κατανάλωση αλκοόλ, το ύψος και το βάρος.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης