Τέσσερις λόγοι που οι γαστρεντερολόγοι θέλουν να τρώμε αυτή την πρωτεΐνη πιο συχνά

Είναι γεγονός πως, για πολλούς, χρειάστηκε να μεσολαβήσει η ενηλικίωση για να μπουν στο πιάτο τους. Και όμως, τα φασόλια είναι ένας μικρός θησαυρός για την υγεία

Δεν είναι λίγοι όσοι θα στραβοκοιτάξουν ένα πιάτο με φασόλια, ούτε όμως και εκείνοι που θα τα καταναλώσουν με ευχαρίστηση ή θα τους έχουν ακόμα μια μόνιμη θέση στο εβδομαδιαίο διατροφολόγιο. Διόλου απίθανο σε αυτούς τους τελευταίους οι γαστρεντερολόγοι να έδιναν «συγχαρητήρια».

Και, αν αναρωτιέστε γιατί -με την ίδια ίσως έκφραση απορίας που θα είχαν και οι λάτρεις του οσπρίου-, διαβάστε παρακάτω τους τέσσερις βασικούς λόγους που οι γαστρεντερολόγοι συστήνουν τα φασόλια ως τρόφιμο που προάγει την υγεία του πεπτικού και τα προκρίνουν ως ιδανική πηγή πρωτεΐνης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr