Γονείς – Ασφάλιση: Η λύση που συμφέρει για τα παιδικά ατυχήματα

Γονείς – Ασφάλιση: Η λύση που συμφέρει για τα παιδικά ατυχήματα

Με έναν μαγικό σχεδόν τρόπο -που κάποτε υπήρξε και δικό μας κτήμα-, τα παιδιά θα καταφέρουν να τραυματιστούν παίζοντας ακόμα και με ένα πούπουλο. Ενημερωθείτε για το οικονομικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύψει κάθε ατύχημα

children_play_kids_game
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εκεί που τα πλέον απίστευτα μπορούν να αποτελούν πραγματικότητα, η 13η Απριλίου εορτάζεται ως Εθνική Ημέρα Scrabble, του πιο γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού λέξεων στον κόσμο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Alfred Mosher Butts, ένας άνεργος αρχιτέκτονας από το Poughkeepsie της Νέας Υόρκης που σήμερα, αν αποτελούσε αυτήν την απειροελάχιστη πιθανότητα που δίνουν οι επιστήμονες για ανθρώπινη ζωή έως (ή και πέρα από) τα 130 χρόνια, θα γινόταν 124 ετών.

Βέβαια, διαβάζοντας στην Πανελλήνια Ένωση Scrabble ότι στις 4 Απριλίου 1993 μπήκε η τελεία στη μακρά ζωή του δημιουργού του παιχνιδιού σε ηλικία 93 ετών και πως, 10 χρόνια μετά, στις 26 του ίδιου μήνα, πραγματοποιήθηκε στη Βοστόνη το πρώτο Εθνικό Πρωτάθλημα Σχολικού Σκραμπλ, θα προτείναμε να αφιερώσουν ολόκληρο τον Απρίλιο στο πασίγνωστο παιχνίδι. Άλλωστε, υπάγεται σε μια ευρύτερη κατηγορία επιτραπέζιων παιχνιδιών που έχουν συνδεθεί με οφέλη για την ψυχική υγεία και τη γνωστική λειτουργία και, τουλάχιστον κατά τα προφανή, δεν επιφυλάσσει κανέναν κίνδυνο. Εκτός βέβαια αν ζεις στη Λυόν και αποσπάς την προσοχή του γείτονά σου από μια σημαντική παρτίδα -με οδυνηρά και ακραία επακόλουθα– ή είσαι κάτω των 10 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης