Μητσοτάκης: Η οικοδόμηση του νέου ΕΣΥ, το χρονοδιάγραμμα – Η συζήτηση με 10 επιστήμονες από τον χώρο της υγείας

Το νέο ΕΣΥ απεικονίστηκε στη χθεσινή συζήτηση του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με δέκα επιστήμονες του ΕΣΥ, σε εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών για το κατά κοινή παραδοχή πολύπαθο αυτό πεδίο

Το νέο ΕΣΥ, όπως αυτό θα οικοδομηθεί εξαρχής σε κάποια τμήματα ή θα ενισχυθεί σε άλλα, με δομικά υλικά την αξιολόγηση των υπηρεσιών υγείας, τις προσλήψεις επαγγελματιών υγείας, τη θεσμοθέτηση οικονομικών και άλλων κινήτρων στο προσωπικό, το σύγχρονο Managment με το οποίο θα διοικούνται οι δομές υγείας, την προνοσοκομειακή φροντίδα μέσω του ΕΚΑΒ, απεικονίστηκε κατά τη χθεσινή συζήτηση του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με δέκα επιστήμονες του ΕΣΥ, σε εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών για το κατά κοινή παραδοχή πολύπαθο αυτό πεδίο.

Με συντονίστρια την νυν γενική γραμματέα Δημόσιας Υγείας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο πρωθυπουργός και οι εκπρόσωποι του επιστημονικού δυναμικού του ΕΣΥ, συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και τους αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να δρομολογηθούν, με τον κ. Μητσοτάκη να δηλώνει εμφατικά πως η χώρα μπορεί και θα κάνει άλματα στον τομέα της υγείας και να δεσμεύεται προσωπικά για την υλοποίηση του προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, εφόσον οι πολίτες την εμπιστευτούν και πάλι.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr