Α. Κοτανίδου: Η ατζέντα της Υπουργού Υγείας για τον επόμενο μήνα

Το χαρτοφυλάκιο της Υγείας θα βρίσκεται στα χέρια της Καθηγήτριας Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας, Αναστασίας Κοτανίδου, για τις επόμενες πέντε εβδομάδες. Το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της είναι συγκεκριμένο

Στο αυστηρό πλαίσιο του ρόλου της υπηρεσιακής Υπουργού Υγείας, θα πορευτεί για τον επόμενο μήνα η Αναστασία Κοτανίδου που ανέλαβε καθήκοντα την περασμένη Παρασκευή. Έχοντας στην ευθύνη της ένα «βαρύ» χαρτοφυλάκιο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πιθανόν χρειαστεί να διαχειριστεί στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, παρόλο που δεν μπορεί να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις και πρωτοβουλίες.

Την κρισιμότητα του χαρτοφυλακίου που ανέλαβε έστω και για πέντε εβδομάδες γνωρίζει έτσι και αλλιώς η ίδια. Και αυτό έδειξε σαφώς στις πρώτες δηλώσεις της στην τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον τέως Υπουργό, Θάνο Πλεύρη. «Πιστεύω ότι η τύχη που μου ευχήθηκε ο κύριος Πλεύρης, μάλλον θα μου χρειαστεί αυτό το μήνα. Ευτυχώς είναι ένας μήνας όπως και να είναι θα περάσει», σημείωσε η ίδια χαριτολογώντας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr