Ζάχαρη: Έξι πράγματα που κάνουν καθημερινά οι διατροφολόγοι για να την καταναλώνουν χωρίς ενοχές
Οι διατροφολόγοι άραγε τρώνε στην καθημερινότητά τους ζάχαρη; Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, δε χρειάζονται απαγορεύσεις στη διατροφή μας, παρά μόνο συστάσεις και επίγνωση των συστατικών που περιέχονται στα τρόφιμα που καταναλώνουμε, έτσι ώστε να είμαστε υγιείς
Μαρία Κοτοπούλη
«Ζωή χωρίς ζάχαρη χάνει τη γλύκα της»: πολλοί θα συμφωνήσουν με αυτή την πρόταση. Για να αποφύγουμε, όμως, τις δυσάρεστες συνέπειες της υπερκατάλωσης σακχάρων -όπως ο σακχαρώδης διαβήτης και η παχυσαρκία- θα πρέπει να τη… γλυκαίνουμε με μέτρο.
Τα καλά νέα για τους γλυκατζήδες είναι ότι δε χρειάζεται να την αφαιρέσουμε εξολοκλήρου από τη διατροφή μας, αλλά να είμαστε προσεκτικοί με τα τρόφιμα που επιλέγουμε.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.