Φιλιά: Πότε γίνονται επικίνδυνα για την υγεία – Τι θα καλύψει το συμβόλαιο

Φιλιά: Πότε γίνονται επικίνδυνα για την υγεία – Τι θα καλύψει το συμβόλαιο

Αγάπη, τρυφερότητα, πόθο αλλά και κινδύνους για την υγεία μπορεί να κρύβει ένα φιλί. Ενημερωθείτε για τις σχετικές καλύψεις από τα συμβόλαια υγείας

couple_kiss
Η επιλογή εορτασμού της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Φιλιού κατά τον τρόπο του εικονιζόμενου ζευγαριού μάλλον δεν είναι η καλύτερη ιδέα, ιδίως αν θυμηθούμε ότι ένα φτέρνισμα, μια στιγμιαία αντίδραση δηλαδή που θα αποσπάσει για μικρότερο χρονικό διάστημα την προσοχή από τον δρόμο συγκριτικά με την έκφραση τρυφερότητας, έχει σταθεί αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι τυχαίο ότι τα φιλιά κατά την οδήγηση αποτελούν αναγνωρισμένο κίνδυνο όπως η χρήση του κινητού, με κάποιες έρευνες να αποκαλύπτουν για πάνω από 1 στους 10 οδηγούς θα γίνουν αιτία να πάρουν τα μάτια του από τον δρόμο.

Σε αντίθεση με τον οδηγό που φέραμε ως παράδειγμα σε παλαιότερο άρθρο μας και ο οποίος ξέφυγε από την πορεία του λόγω επιληπτικής κρίσης με κίνδυνο να μείνει ακάλυπτος από το ασφαλιστήριό του -διαβάστε εδώ γιατί-, δεν θα συνέβαινε μάλλον το ίδιο για όποιον ή όποια επέλεξε τη λάθος στιγμή για ένα φιλί. Ακόμη όμως και αν η εκδήλωση αγάπης δεν σταθεί αιτία εισαγωγής στο νοσοκομείο, μπορεί να έχει απρόβλεπτες και δυσάρεστες εξελίξεις που θα αμβλύνονταν χάρη σε ένα πρόγραμμα υγείας με παροχές για διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις και οπωσδήποτε επείγοντα περιστατικά, για την περίπτωση που ένα δυνατό φιλί στο αφτί γίνει αιτία ξαφνικής κώφωσης. (Και όμως, έχει συμβεί).

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης