Νέα Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Κρήτη

Νέα Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Κρήτη

Η Assaraf Keren Dora, η γυναίκα που το 2020, σε ηλικία 42 ετών και σε εμμηνόπαυση κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από PRP ωοθηκών και να αποκτήσει ένα όμορφο κοριτσάκι ήταν εκείνη που έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της ΜΥΙΑ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ

kriti_monada
Η Assaraf Keren Dora από το Μονακό ήταν εκείνη που, μαζί με άλλα 10 παιδάκια, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της ΜΥΙΑ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ. Είναι η γυναίκα που το 2020, σε ηλικία 42 ετών, ήταν σε εμμηνόπαυση και κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από PRP ωοθηκών. Λίγο καιρό μετά, απέκτησε ένα όμορφο κοριτσάκι.

Η Assaraf Keren είπε ότι είχε διαβάσει για το καινοτόμο PRP, που εφαρμόζεται στην κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ, την έγχυση αυτόλογου πλάσματος αίματος στις ωοθήκες, που αποσκοπεί στην αναζωογόνηση των ωοθηκών σε περιεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, για πιθανή ωορρηξία και σκοπό την εγκυμοσύνη. Υπεβλήθη στη Γένεσις Αθηνών σε έγχυση PRP στις ωοθήκες και μετά η Assaraf Keren απέκτησε πάλι περίοδο και, 3 μήνες αργότερα, έμεινε έγκυος με φυσική σύλληψη. Γέννησε στην Ελβετία με φυσιολογικό τοκετό το 2021 ένα υγιέστατο παιδάκι. Συγκινημένη, η πρωταγωνίστρια της τελετής των εγκαινίων αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός της γέννησης του παιδιού της και δήλωσε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη μαμά και έχει μια υπέροχη οικογένεια, συμπληρώνοντας «εύχομαι όλες οι γυναίκες να μπορέσουν να ζήσουν αυτήν την ευτυχία τη χαρά της μητρότητας».

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης