Έξι πρωινά λάθη που μας κλέβουν την ενέργεια – Πώς θα γίνουμε παραγωγικοί

Μπορεί ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει τόσο μεγαλή διαφορά στην πορεία της ημέρας μας; Κι όμως! Αυτές είναι οι συνήθειες που θα πρέπει να αποφύγετε για να έχετε γεμάτες μπαταρίες όλη μέρα

Δε λένε τυχαία ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», καθώς αυτές οι πρώτες ώρες αφού μόλις έχουμε ανοίξει τα μάτια μας, θα μπορούσαν να επηρεάσουν ολόκληρη την πορεία της ημέρας μας. Αν και λίγο πολύ γνωρίζουμε ποια στάδια θεωρούνται από τα πιο σημαντικά και ωφέλιμα τόσο για την ψυχική μας υγεία, όσο και την απόδοσή μας, είναι εξίσου σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να αποφεύγουμε ρουτίνες που ενδεχομένως να στέκονται εμπόδιο.

Επιλέγετε την αναβολή του ξυπνητηριού

Εάν αποτελεί τακτική σας συνήθεια να πατάτε το κουμπί του snooze περισσότερες από δύο με τρεις φορές σε καθημερινή βάση, ενδεχομένως να μην κάνετε και τον πιο ξεκούραστο ύπνο. Αυτή η φαινομενικά αθώα συνήθεια προκαλεί στην πραγματικότητα το αίσθημα της βιασύνης. Προτιμήστε, λοιπόν, μια σταθερή ώρα αφύπνισης για να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να ξυπνήσει σωστά και ήρεμα, συμπεριλαμβάνοντας και το πρωινό.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr