Εξοχική κατοικία: Προστατεύστε την με το κατάλληλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Εξοχική κατοικία: Προστατεύστε την με το κατάλληλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Η εξοχική κατοικία μπορεί να μην είναι η... κύρια, ωστόσο η ασφάλισή της πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημά μας αν θέλουμε να την προφυλάξουμε από πλήθος κινδύνων που συνήθως είναι διαφορετικοί και περισσότεροι από εκείνους που αφορούν την μόνιμη κατοικία 

exohiko_iStock-1287502200
Το εξοχικό σπίτι είναι το μέρος που προσπαθούμε να επισκεπτόμαστε όσο το δυνατό πιο συχνά στη διάρκεια του έτους. Είτε πρόκειται για Σαββατοκύριακα, είτε για μικρές αποδράσεις σε μέρες αργιών ή στις καλοκαιρινές διακοπές, η εξοχική κατοικία είναι το μέρος όπου χαλαρώνουμε, ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα και απολαμβάνουμε προσωπικές στιγμές με την οικογένειά μας και τους φίλους μας. Η προστασία της, λοιπόν, είναι απαραίτητη.

Τα προγράμματα, που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην ασφαλιστική αγορά, μπορούν να καλύψουν πλήρως κάθε ανάγκη προστασίας της μόνιμης ή της εξοχικής κατοικίας. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ένα εξοχικό πιθανόν να αντιμετωπίζει περισσότερους κινδύνους, δεδομένου πως παραμένει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ενδέχεται να χρειάζονται περισσότερες καλύψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης