Γάλα σόγιας, αγελάδας ή αμυγδάλου; Ποιο είναι το καλύτερο για την υγεία μας
Μια ειδικός αποκρυπτογραφεί τις ειδοποιούς διαφορές ανάμεσα στα ζωικά και φυτικά γάλατα και σας βοηθά να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας
Βίκυ Βενιού
Το γάλα αποτελεί βασικό συστατικό στη διατροφή πολλών ανθρώπων όλων των ηλικιών. Για κάποιους, ένα ποτήρι γάλα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πρωινού τους. Άλλοι το καταναλώνουν με δημητριακά, με τον καφέ τους ή με μια σειρά από δεκάδες άλλους τρόπους. Τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζεται στο εμπόριο μια όλο και πιο ευρεία ποικιλία διαφορετικών προϊόντων γάλακτος, τόσο ζωικών, όσο και φυτικών, έχοντας προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές για το ποια επιλογή είναι η πιο υγιεινή.
Μια ειδικός από το Baylor College of Medicine αναλύει τις διαφορές, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε εκείνο το γάλα που είναι καταλληλότερο για εσάς.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.