Χρειάζεστε δεύτερη ιατρική γνώμη; Δείτε ποια κάλυψη του ασφαλιστηρίου σας το παρέχει

Χρειάζεστε δεύτερη ιατρική γνώμη; Δείτε ποια κάλυψη του ασφαλιστηρίου σας το παρέχει

Μια δεύτερη ιατρική γνώμη μπορεί να φωτίσει μια άλλη διάσταση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε και να αποδειχθεί ωφέλιμη όχι μόνο για την υγεία σας, αλλά και για το πορτοφόλι σας

asthenis-giatros_2180822713
Υπάρχουν ερευνητικά στοιχεία που υποδεικνύουν πως ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που ζητούν δεύτερη ιατρική γνώμη τελικά καταλήγουν και σε διαφορετική διάγνωση. Επιπλέον, η διαδικασία αυτή μπορεί να συνοδεύεται από μείωση του κόστους, καθώς ένας ειδικός ενδέχεται να προτείνει μια πιο οικονομική θεραπεία, ενώ ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες απαιτούν δεύτερη γνώμη προτού εγκρίνουν την κάλυψη των εξόδων μιας θεραπείας. Επίσης, μια δεύτερη ιατρική γνώμη μπορεί να φέρει μια νέα διάσταση στο ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασφαλισμένος, ιδίως όταν πρόκειται για σπάνιες παθήσεις. Επιπλέον μπορεί να διορθώσει πιθανά λάθη, καθώς ακόμη και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες μπορεί να παραβλέψουν μια λεπτομέρεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν υπάρχει μια μοναδική απάντηση σε ένα πρόβλημα υγείας.

Η αναζήτηση μιας δεύτερης – ή ακόμη και τρίτης – ιατρικής γνώμης είναι επίσης απαραίτητη για να αισθανθείτε μεγαλύτερη σιγουρά πριν αποφασίσετε να υποβληθείτε σε μια μακροχρόνια και πολύπλοκη θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης