Η ασφάλιση που «σώζει» από ζημιές σε κύρια ή εξοχική κατοικία – Προσοχή στις εξαιρέσεις

Η ασφάλιση που «σώζει» από ζημιές σε κύρια ή εξοχική κατοικία – Προσοχή στις εξαιρέσεις

Η ύπαρξη ενός συμβολαίου περιουσίας είναι καταλυτικής σημασίας, καθώς υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τον ασφαλισμένο - Ενημερωθείτε

symvoleo_519924217
Εκατοντάδες πολίτες έχουν έρθει αντιμέτωποι με την καταστροφή – μερική ή ολική – του σπιτιού τους από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμό, αλλά και από μικρότερης εμβέλειας συμβάντα όπως ένα βραχυκύκλωμα ή διαρροή νερού. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια που τα ακραία καιρικά φαινόμενα εντάθηκαν στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής, οι περιπτώσεις καταστροφής οικιών και επιχειρήσεων είναι δυστυχώς πολλές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

Ωστόσο, παρά τα συμβάντα και τις εκτεταμένες καταστροφές που συνέβησαν σε σπίτια και επιχειρήσεις, η ασφάλιση κατοικίας παραμένει ακόμα στα σπάργανα για την ελληνική αγορά.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων είτε πρόκειται για κύρια κατοικία είτε για εξοχική, δείχνουν να αδιαφορούν για την προστασία της παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα συμβόλαια είναι ιδιαιτέρως προσιτά και έχουν χαμηλό κόστος απόκτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης