Κλινική εμβρυολογία: Ένα πολύτιμο βιβλίο για μια ειδικότητα κομβικής σπουδαιότητας

Μέσα από το βιβλίο «Κλινική Εμβρυολογία», επισημαίνεται η σπουδαιότητα της εν λόγω ειδικότητας στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και αναδεικνύεται η ανάγκη για την έναρξη της συγκεκριμένης ειδικότητας στην Ελλάδα

Από τις σελίδες του βιβλίου αναδεικνύεται η Κλινική Εμβρυολογία ως η σπουδαιότερη ειδικότητα στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Από τη γονιμοποίηση και την εμβρυϊκή ανάπτυξη μέχρι τις προηγμένες τεχνικές και τη δομή των εργαστηρίων κλινικής εμβρυολογίας, καταδεικνύεται πώς η κλινική εμβρυολογία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η συγγραφή του βιβλίου συμβάλλει στην κατανόηση της βιολογίας της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, του ρόλου των κλινικών εμβρυολόγων και προωθεί την ιδέα της ειδικότητας της Κλινικής Εμβρυολογίας στην Ελλάδα.

Οι σελίδες του βιβλίου «Κλινική εμβρυολογία» εξετάζουν εκτενώς το αρσενικό και το θηλυκό αναπαραγωγικό σύστημα, την παραγωγή των γαμετών, δηλαδή των σπερματοζωαρίων και των ωαρίων, την εμβρυϊκή ανάπτυξη μέχρι και την εμφύτευση.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr