Τα 67′ που ακονίζουν το μυαλό και φτιάχνουν τη διάθεση

Τα 67′ που ακονίζουν το μυαλό και φτιάχνουν τη διάθεση

Αν γνωρίζατε ότι το αντίδοτο στο καθημερινό, ατελείωτο άγχος είναι μια πολύ απλή κίνηση, θα την κάνατε; Μάθετε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τη διάθεσή σας και να μειώσετε τα αρνηιτκά συναισθήματα με μια ευχάριστη δραστηριότητα

2148297703_nature
Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει, συμπαρασύρει τη διάθεση των ανθρώπων: Τα χαμόγελα αυξάνονται και η όρεξη για ζωή και δράση είναι πιο παρούσα από ποτέ. Πλήθος ερευνών έχουν αναδείξει την ικανότητα του καλού καιρού στη διαμόρφωση μιας καλής διάθεσης και μιας θετικής ψυχολογίας. Η ανανεωμένη διάθεση εκδηλώνεται με ποικίλους τρόπους, ωστόσο η ανάγκη που φαίνεται να πρωταγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλη είναι η επιθυμία για περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση, μάλιστα, σε 2.000 ενήλικες από τις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι αυτή η επιθυμία είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Η έρευνα θέλησε να τονίσει για μία ακόμη φορά τα οφέλη που προκύπτουν για την ψυχική υγεία από τον χρόνο που περνούν οι άνθρωποι σε εξωτερικούς χώρους, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνούν τουλάχιστον 67 λεπτά έξω κάθε μέρα για να αισθάνονται αναζωογονημένοι.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης