Παίδων – Αναισθησιολόγοι: Οι προσπάθειες της διοίκησης να καλύψει τα κενά

Δύο θέσεις μόνιμων αναισθησιολόγων απέβησαν άγονες, ενώ για μία θέση πραγματοποιήθηκε σήμερα η εγγραφή στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου

Τα ακριβή δεδομένα σε ό,τι αφορά στην υπάρχουσα στελέχωση του νοσοκομείου με αναισθησιολόγους, δίνει η διοίκηση του Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», στον απόηχο των κινητοποιήσεων που οργανώνει ο αναισθησιολογικός τομέας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παιδιατρικού νοσοκομείου, οι οργανικές θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. της Αναισθησιολογίας για το Αναισθησιολογικό τμήμα του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού», ανέρχονται σε έντεκα και είναι καλυμμένες οι εννέα.

«Στην παρούσα χρονική στιγμή υπηρετούν έξι ιατροί Αναισθησιολόγοι κλάδου Ε.Σ.Υ. λόγω της υπό αιφνίδιας παραίτησης συνταξιοδότησης τριών ιατρών Αναισθησιολόγων κλάδου Ε.Σ.Υ., καθώς και μία ιατρός κλάδου Ε.Σ.Υ. σε προσωποπαγή θέση, με το συνολικό αριθμό των υπηρετούντων ιατρών Αναισθησιολόγων να ανέρχεται στους επτά», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η οποία προσθέτει:

«Από τις προαναφερόμενες έντεκα οργανικές θέσεις οι τρεις είναι δεσμευμένες (Δύο θέσεις Επιμελητών Β΄ και μία θέση Επιμελητή Α΄) από την με αρ.πρωτ.:4911/05.03.2024 Απόφαση- προκήρυξη. Σύμφωνα με το με αρ.πρωτ.:22285/21.05.2024 έγγραφο της 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, η προκήρυξη της θέσης του Επιμελητή Α΄ καθώς και της μια θέσης του Επιμελητή Β΄ απέβησαν άγονες. Η δεύτερη θέση Επιμελητή Β΄ καλύφθηκε και σήμερα (28.05.2024) πραγματοποιήθηκε η εγγραφή στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου».

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr