Απίστευτο: Κοριτσάκι τεσσάρων χρονών έφτασε να ζυγίζει μόλις 6 κιλά εξαιτίας ενός παράσιτου

Απίστευτο: Κοριτσάκι τεσσάρων χρονών έφτασε να ζυγίζει μόλις 6 κιλά εξαιτίας ενός παράσιτου

«Είχε το βάρος ενός μωρού και όχι ενός τετράχρονου» ισχυρίζεται η μητέρα της τετράχρονης, που ταλαιπωρήθηκε δύο εβδομάδες με πυρετό και διάρροια από παρασιτική λοίμωξη

girl_sheep_farm_2337157875-768x432
Γύρω στα 6 κιλά έφτασε να ζυγίζει μια τετράχρονη στην Αγγλία, η οποία μολύνθηκε από το παράσιτο κρυπτοσπορίδιο (Cryptosporidium) κατά την οικογενειακή επίσκεψη στη Φάρμα Gannow στο Inkberrow τις ημέρες του Πάσχα. Σύμφωνα με τη μητέρα της, Michelle, που μίλησε στο BBC για την περιπέτεια της μικρής Georgia, το κορίτσι πέρασε δύο εβδομάδες με σοβαρή αδιαθεσία και διάρροια, σε σημείο που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ξανά πάνες.

«Από 15,9 κιλά έφτασε να ζυγίζει 6,4 κιλά. Είχε το βάρος ενός μωρού και όχι ενός τετράχρονου. Ήταν απαίσιο. Προσπαθούσα να την κάνω να φάει, αλλά κάθε φορά που το επιχειρούσε, έκανε εμετό. Ήταν φρικτό να την βλέπω έτσι» δήλωσε η μητέρα, προσθέτοντας ότι η μικρή Georgia μετά βίας εγκατέλειψε τον καναπέ τις δύο μαρτυρικές εβδομάδες. Σύμφωνα με την ίδια, τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν έξι ημέρες μετά την επίσκεψη στο αγρόκτημα. Διάρροια κυρίως και έπειτα έμετος και αφυδάτωση, ναυτία και πυρετός, είναι τα κύρια συμπτώματα της κρυπτοσποριδίωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης