Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ: Σπάνια αρθροσκοπική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε 75χρονη

Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ: Σπάνια αρθροσκοπική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε 75χρονη

Ο κ. Παναγιώτης Ι. Κοντοβαζαινίτης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Διευθυντής Δ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών κακώσεων και Αρθροπλαστικών Γόνατος και Ισχίου (MIS) του ΜΗΤΕΡΑ με τους συνεργάτες του πραγματοποίησαν μια σπάνια αρθροσκοπική επέμβαση σε ασθενή με παραμελημένη ρήξη αχιλλείου και πολλαπλά συνοδά προβλήματα

woman_old_foot_nurse_pateritsa_1681155094
Μια σπάνια περίπτωση παραμελημένης ρήξης αχιλλείου τένοντα για χρονικό διάστημα άνω των 4μηνών, αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό και Διευθυντή της Δ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών κακώσεων και Αρθροπλαστικών Γόνατος και Ισχίου του ΜΗΤΕΡΑ, Δρ. Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη και τους συνεργάτες του, ορθοπαιδικό Κ. Αναγνώστου και αναισθησιολόγο Χρ. Αποστολίδη.

Συγκεκριμένα, η περίπτωση αφορά μια ασθενή 75 ετών, με διάφορα συνοδά προβλήματα υγείας, (Σακχαρώδης διαβήτης, χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα, Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, χρόνια χρήση κορτιζόνης και κάπνισμα). Λόγω αυτών των προβλημάτων υπήρχε αυξημένος κίνδυνος επιπλοκών, όπως η προφανής δυσκολία στην εύρεση και στην αποκατάστασή του τένοντα, η διάσπαση τραύματος, η λοίμωξη κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης