Ετήσιο check up: Η δωρεάν παροχή που αναβαθμίζει το ασφαλιστήριο

Ενημερωθείτε για τις δωρεάν εξετάσεις προληπτικού ελέγχου που περιλαμβάνονται στα πακέτα ιδιωτικής ασφάλισης, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο

Η σημασία του τσεκ απ για κάθε πολίτη απασχολεί εδώ και χρόνια την ιδιωτική ασφάλιση, καθώς ο έλεγχος της υγείας υπάγεται στη σφαίρα της πρόληψης, τομέα στον οποίο δίνουν μεγάλη σημασία οι ασφαλιστικές εταιρείες. Ετσι, σήμερα οι περισσότερες ασφαλιστικές, στα συμβόλαια υγείας που παρέχουν, περιλαμβάνουν ως δωρεάν παροχή και το ετήσιο τσεκ απ. Με αυτό, εκτός από κάποιο δέλεαρ που δίνουν προκειμένου να αγοράσει κάποιος ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, βοηθούν και τη συνολική τους δραστηριότητα, αφού, μέσω του προληπτικού ελέγχου, οι πελάτες τους θα εντοπίσουν έγκαιρα κάτι που μπορεί να έχουν και θα σπεύσουν να το ερευνήσουν, προτού υπάρξουν δυσμενέστερες εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, στα ασφαλιστικά προγράμματα, εκτός από το δωρεάν τσεκ απ, υπάρχουν και περαιτέρω εξετάσεις, που σχετίζονται με την ηλικία του ασφαλισμένου. Για παράδειγμα, χορηγούν, μετά από κάποια ηλικία, και δωρεάν εξέταση για τον προστάτη στους άνδρες ή μαστογραφίες για τις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr