Inside Out 2: Η ταινία που ξεμπερδεύει το «κουβάρι» των συναισθημάτων στην εφηβεία

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων αναδεικνύει μια μεγάλη αλήθεια: Ο συναισθηματικός μας κόσμος δεν είναι μόνο «άσπρος» ή «μαύρος», αλλά έχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις - Και στην εφηβεία ο καμβάς μεγαλώνει περισσότερο!

Πριν από μερικά χρόνια, και συγκεκριμένα το 2015, η Pixar καθήλωσε το κοινό παρουσιάζοντας το «Inside Out», μια ταινία κινουμένων σχεδίων, που αφηγήθηκε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων και δικαίως κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Φέτος, η εταιρεία επέστρεψε με τη συνέχεια της ιστορίας, την ταινία «Inside Out 2», που έρχεται για να μιλήσει για σημαντικές αλήθειες, χρησιμοποιώντας πάντοτε λίγη κινηματογραφική μαγεία.

Οι δύο ταινίες αφηγούνται τη ζωή της μικρής Riley σε δύο διαφορετικές φάσεις της ζωής της, από την παιδική στην εφηβική ηλικία και τα συναισθήματα που βιώνει καθώς πλοηγείται στις αλλαγές της ζωής της. Αυτά τα συναισθήματα είναι οι κύριοι χαρακτήρες της ταινίας, αφού συνυπάρχουν μέσα στον εγκέφαλο της Riley και συντονίζονται από ένα μέρος που ονομάζεται «Αρχηγείο».

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr