Διοικητές ΥΠΕ: Αυτοί είναι οι 7 που προκρίνονται ανά Περιφέρεια – Το επόμενο βήμα

Διοικητές ΥΠΕ: Αυτοί είναι οι 7 που προκρίνονται ανά Περιφέρεια – Το επόμενο βήμα

Οι επτά πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ, που προορίζονται για τη θέση του Διοικητή, και οι δεκατέσσερις πρώτοι ανά ΥΠΕ, που προορίζονται για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή, θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή

Manager_hospital_166289771-768x432
Τις τελικές επτάδες ανά Υγειονομική Περιφέρεια ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ σε ό,τι αφορά στο διαγωνισμό για κάλυψη των θέσεων των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών. Οι 7 που προκρίνονται θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια Επιτροπή, ώστε ο αριθμός τους να μειωθεί στους τρεις και την τελική επιλογή να την κάνει ο Υπουργός Υγείας.

«Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Οριστικοί Πίνακες α) των Αποκλειομένων υποψηφίων ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414) και β) των Επιλέξιμων, ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414), υποψηφίων, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων κατά των οικείων προσωρινών πινάκων.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης