Διοικητές ΕΣΥ: Πότε περνούν από συνέντευξη για την τελική τριάδα – Η κρίσιμη απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη

Η συνέντευξη αναμένεται να έχει προτυποιημένες ερωτήσεις τεχνοκρατικού και στοχευμένου στην Υγεία περιεχομένου, με διακριτό μάλιστα περιεχόμενο ανάλογα με την Υγειονομική Περιφέρεια

Στην τελική ευθεία της διαδικασίας για την επιλογή διοικητών του ΕΣΥ βρίσκονται οι υποψήφιοι επικεφαλής της 1ης και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής. Οι επτά πρώτοι επιτυχόντες – με βάση τον γραπτό διαγωνισμό και τη μοριοδότηση- των δύο ΥΠΕ του λεκανοπεδίου έχουν ήδη λάβει το sms με την ημερομηνία και τον τόπο της συνέντευξης. Κατά πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα λάβουν το sms στο κινητό τους και οι υποψήφιοι των άλλων ΥΠΕ, με το ραντεβού για τις συνεντεύξεις να προγραμματίζεται για τις δύο πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό, οι πρώτοι υποψήφιοι της Αττικής θα βρεθούν στο κτήριο του ΑΣΕΠ, στους Αμπελόκηπους, την Παρασκευή 12 Ιουλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για να συμμετάσχουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, όπως αυτή υλοποιείται με το νέο σύστημα επιλογής διοικητών ΕΣΥ, γνωστό και ως νόμος Κεραμέως.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr