![Η premium ελληνική ζυθοποιία που βγαίνει στον αφρό](https://i1.prth.gr/images/360x203/files/2024-07-22/ezaHD1.jpg)
Η ΕΖΑ κινείται σε θετική, οικονομική τροχιά, αφήνει πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος, ανανεώνεται και γράφει νέες ιστορίες επιτυχίας, με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που έχει αξία, προοπτική, αλλά είναι ταυτόχρονα και απολαυστικό
Αν ανήκετε σε αυτούς στους λάτρεις των λαχανικών τουρσί, ίσως θα πρέπει να αγαπήσετε -αν δεν το έχετε κάνει ήδη- και το ζουμί τους. Η πιστοποιημένη διαιτολόγος Shyla Cadogan εξηγεί σε πρόσφατο άρθρο της γιατί αξίζει να καταναλώνεται το υγρό που μένει στο βάζο, ακόμα και αν φαίνεται να υστερεί σε μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά.
Καλή πηγή ηλεκτρολυτών
Μπορεί η αλμυρή του γεύση να μην είναι η πλέον ευχάριστη, οπότε προσπαθήστε να την αγνοήσετε για χάρη των άφθονων ηλεκτρολυτών που περιέχει, ιδίως αν κάθεστε πολλές ώρες στον ήλιο ή γυμνάζεστε και ιδρώνετε πολύ. «Το νάτριο και το κάλιο αφθονούν στο ζουμί του τουρσιού, το οποίο περιέχει επίσης ίχνη μαγνησίου. Το νάτριο είναι ο κύριος ηλεκτρολύτης που αποβάλλεται με τον ιδρώτα. Για τα μέγιστα οφέλη, προσπαθήστε να βρείτε μάρκες τουρσιών με βάση το ξύδι χωρίς πρόσθετες χρωστικές ουσίες» σημειώνει η Cadogan.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr