Οι αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν το δικό τους χώρο για να θηλάσουν

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες δίνουν την ευκαιρία στις νέες μαμάδες να είναι κοντά στα παιδιά τους -Καθώς διανύουμε την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) που γιορτάζεται το διάστημα 1-7 Αυγούστου, εξετάζουμε με ποιο τρόπο υποστηρίζονται οι αθλήτριες που θηλάζουν

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού δεν είναι μόνο οι πιο βιώσιμοι Αγώνες στη σύγχρονη ιστορία, αλλά και οι πιο ισότιμοι μεταξύ αντρών και γυναικών, καθώς για πρώτη φορά, υπάρχει αριθμητική ισότητα φύλων στα αγωνίσματα, εξασφαλίζοντας ίση εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών. Η προσπάθεια αυτή από άποψη διοργάνωσης είναι και έμπρακτη, δεδομένου των νέων παροχών που απολαμβάνουν οι αθλήτριες που έγινα πρόσφατα μαμάδες.

Παραδοσιακά, απαγορεύεται η είσοδος των παιδιών στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου διαμένουν οι συμμετέχοντες και οι προπονητές κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Η Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή όμως προσφέρει φέτος έναν ιδιωτικό χώρο στο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό, που θα είναι διαθέσιμος για τους γονείς αθλητές και τα μικρά παιδιά τους. Ο παιδικός σταθμός όχι μόνο επιτρέπει στους αθλητές να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, αλλά και να θηλάσουν σε ιδιωτικό χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr