Γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου είναι «χρυσός», αλλά «όχι απόλυτα ευχαριστημένος»

Σε μια εύστοχη ανάρτησή του, ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου εξηγεί γιατί ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή του

Για αρκετούς αθλητές, ο στόχος δεν είναι πάντα ακόμα ένα μετάλλιο, αλλά και η επίτευξη του προσωπικού στόχου. Παρότι λοιπόν ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία, μετρώντας πλέον δύο διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία διαδοχικά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου και άλλα δύο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ήδη από τις πρώτες αντιδράσεις στον προπονητή του έγινε φανερό ένα μικρό παράπονο: «Δεν ήμουν καλός, δεν ήμουν καλός», είπε στον Γιώργο Πομάσκι και το επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά τέλος του αγώνα: «Ο Πομάσκι μου είπε ότι το πήραμε δεύτερη φορά. Του έλεγα δεν ήμουν καλός».

«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που κατάφερα αλλά ήθελα κάτι παραπάνω, κάτι μου έλειπε σήμερα. Το πάλεψα. Στο τέλος άρχισα να ξυπνάω, το πέμπτο άλμα ήταν πάρα πολύ καλό, θα πήγαινε για μεγάλο άλμα. Πήγαμε να το ρισκάρουμε στο έκτο αλλά δεν έκατσε. Ο αέρας άλλαζε συνέχεια, είναι δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Σαν επίδοση ήθελα κάτι παραπάνω, για μένα, να το ευχαριστηθώ πιο πολύ» συμπλήρωσε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr