One day clinic: Τι είναι τα χειρουργεία μιας ημέρας και πώς καλύπτονται από το ασφαλιστικό συμβόλαιο

Tι θα πρέπει να προσέξετε στο συμβόλαιο υγείας αναφορικά με τα έξοδα ημερήσιας νοσηλείας - Ενημερωθείτε για τις διαφορές στην πολιτική του one day clinic από εταιρεία σε εταιρεία

Όλο και περισσότερες ιατρικές επεμβατικές πράξεις με την εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας μπορούν να πραγματοποιηθούν σε μία ημέρα. Δηλαδή ο ασθενής εισάγεται το πρωί και μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρα εξέρχεται του νοσοκομείου. Και φυσικά σε αυτή την διαδικασία οι ασφαλιστικές εταιρείες και τα ιδιωτικά νοσοκομεία έχουν κυρίαρχο ρόλο και λόγο καθώς τα περισσότερα ασφαλιστικά συμβόλαια Υγείας καλύπτουν τα περιστατικά με ημερήσια νοσηλεία.

Αν το ασφαλιστικό συμβόλαιο έχει απαλλαγή ο ασφαλισμένος θα πληρώσει και συνδυαστικά με τον ΕΟΠΥΥ, θα καλύψει ολικά ή μερικά για το ποσό που κατέβαλε. Όμως υπάρχουν κάποιες ασφαλιστικές που όταν γίνεται χρήση του ασφαλιστικού προγράμματος με την διαδικασία της Ημερήσιας Νοσηλείας πριμοδοτούν τον ασφαλισμένο μειώνοντας κατά 50% την απαλλαγή κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα και πιο οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr