Μια ψυχολόγος σχολιάζει την (κάκιστη) συμπεριφορά του Τσιτσιπά

Μια ειδικός ψυχικής υγείας παρουσιάζει τη δική της ματιά για την πολυσυζητημένη συμπεριφορά του αθλητή προς τον πατέρα του, διευκρινίζοντας αν τελικά υπάρχουν παράγοντες που αιτιολογούν αυτή την επιθετικότητα

Μερικές ημέρες μετά το έντονο περιστατικό μεταξύ τους, η λεκτική επίθεση του αθλητή του τένις, Στέφανου Τσιτσιπά προς τον πατέρα και προπονητή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του πρώτου εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη. Η ένταση του πρωταθλητή δείχνει να έχει διχάσει όσους έγιναν μάρτυρες του περιστατικού μέσω του οπτικοακουστικού υλικού που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με ορισμένους να κρίνουν αυστηρά τη συμπεριφορά του τενίστα και άλλους να εντοπίζουν στοιχεία που θα μπορούσαν να δικαιολογούν τη συμπεριφορά του.

Τη δική της, επιστημονική ματιά για το περιστατικό θέλησε να δώσει η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Λίζα Βάρβογλη, μέσα από τη σχετική τοποθέτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η ειδικός εκφράζει τη διαφωνία της με όσους έσπευσαν να υπερασπιστούν τον αθλητή και κάνει λόγο για προσωπική ευθύνη ενός ενήλικου πλέον παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr