Ασφάλιση κατοικίας: Πολύτιμος σύμμαχος για την αντιμετώπιση των ζημιών από φυσικές καταστροφές

Η κομβική σημασία της ασφάλισης κατοικίας αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά στην περιοχή της Θεσσαλίας, όπου ένα χρόνο μετά την κακοκαιρία Daniel, όσοι είχαν προνοήσει να ασφαλίσουν την κατοικία τους κατάφεραν να ορθοποδήσουν πιο γρήγορα

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel, οι πληγές στην περιοχή της Καρδίτσας παραμένουν ανοιχτές για πολλούς κατοίκους. Παρά τις προσπάθειες αποκατάστασης, μόνο όσοι είχαν προνοήσει να ασφαλιστούν κατάφεραν να επανέλθουν γρηγορότερα στην καθημερινότητά τους. Αυτό το γεγονός, όπως και οι αντίστοιχες φυσικές καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής, το Λουτράκι και τη Σάμο, αναδεικνύουν την κομβική σημασία της ασφάλισης σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.

Σε αυτήν τη λογική, η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση, υπενθυμίζοντας το τι συνέβη με την κακοκαιρία Daniel και υπογραμμίζοντας την ουσιαστική συνδρομή της σε συνεργασία με το κρατικό σύστημα αρωγής. Μέσω των κινητών μονάδων βοηθείας, η Interamerican στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη, παρέχοντας υποστήριξη όχι μόνο στους ασφαλισμένους της, αλλά και σε οποιονδήποτε είχε ανάγκη, σε συνεργασία με τις μονάδες Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr