Vibration plates: Μας αδυνατίζει τελικά η νέα μόδα του Tik Tok; Ένας ειδικός απαντά

Vibration plates: Μας αδυνατίζει τελικά η νέα μόδα του Tik Tok; Ένας ειδικός απαντά

Η νέα τάση του Tik Tok θέλει να αφεθούμε στις... δονήσεις μιας πλατφόρμας, για αποτελεσματικότερη απώλεια βάρους. Πόσο όμως αποτελεσματική μέθοδος είναι και τι κινδύνους κρύβει;

vibration
Mέσα στον αχανή κόσμο του TikTok, άλλοι επιδιώκουν να γελάσουν και άλλοι ψάχνουν εύκολες λύσεις για το πως να χάσουν βάρος ή να ακολουθήσουν την τελευταία μόδα στην άσκηση. Οι τελευταίοι ενδεχομένως να έχουν συναντήσει στην οθόνη τους τις πλατφόρμες δόνησης (vibration plate). Αυτό το φουτουριστικό αντικείμενο απαιτεί να στέκεστε πάνω του όσο αυτό δονείται, με τις δονήσεις αυτές να μεταφέρονται σε ολόκληρο το σώμα. Στα viral βίντεο, μερικοί άνθρωποι φαίνονται να στέκονται πάνω στην πλατφόρμα καθώς αυτή κουνιέται, ενώ άλλοι έχουν επιλέξει πιο δύσκολες στάσεις, όπως squats και push-ups.

Μάλιστα μια γυναίκα με το όνομα Allison ισχυρίστηκε ότι αφού χρησιμοποίησε τη δονούμενη πλατφόρμα για περίπου 30 ημέρες, κατάφερε να χάσει τρία κιλά και να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα στα πόδια της. Ένας άλλος χρήστης του TikTok με το όνομα Britt ισχυρίστηκε ότι 20 λεπτά στην vibration plate ήταν ισοδύναμα με 100 κάμψεις, 100 καθίσματα, το τρέξιμο ενός μιλίου και μια βόλτα με ποδήλατο μιας ώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης